Garanti

Klart vi har!

Glass Rescue

Vår garanti dekker:

Produksjonsfeil på LCD, for eksempel flimmer i bildet eller feil farger, touch slutter å virke, samt andre ting som kan feile på en LCD. Ved skjermbytte tester vi at front kameraet og fingeravtrykksleser i hjemmeknappen virker siden disse blir byttet under reparasjonen. Skal noen av disse ikke viser seg til å være 100% i orden, dekkes det av garantien og det er bare å ta kontakt så retter vi feilen.

Denne garantien gjelder ikke for fysiske skader som skyldes uhell, eller andre ulykker etter reparasjon. Garantien gjelder ikke hvis den nye skjermen knuses ved å trykke for hardt, telefonen ble mistet på bakken, blir satt på, eller vannskadet.

Vannskadede telefoner repareres ikke uten fraskrivelse av enhver garanti fra vår side.

Vi gjøre vårt beste for å levere tilbake telefonen uten at innholdet er slettet eller endret, men av og til må enheten nullstilles for å kurere feilen. I disse tilfeller tar vi kontakt på forhånd for å avtale dette. Derfor er det viktig at du foretar en sikkerhetskopi FØR du leverer inn noe til oss.

Vi gir kun garanti for nye deler og utført arbeid under reparasjon. Skal andre feil avdekkes av reparasjonen, dekkes ikke disse.

Vår garanti gjelder i 3 måneder fra utført reparasjon.

Vanntett enheter blir ikke garantert vanntette etter reparasjonen, og vi anbefaler at du ikke prøve å finne ut av dette.